Business Focus Oradea, cel mai amplu eveniment de business din Bihor, va avea loc în 27 aprilie, la hotel Ramada! Prima ediție Business Focus din 2017, organizată sub egida Business Days,  va fi o editie cu mult conținut valoros si teme atent alese,  în cadrul căreia vor conferenția peste 30 de speakeri de top, naționali și internaționali, antreprenori, manageri si experti,  în peste 15 sesiuni plenare , masterclass-uri, workshop-uri tematice sau sesiuni de training-uri.

Business Focus Oradea este o foarte bună oportunitate de networking si dezvoltare de parteneriate   de afaceri.  Evenimentul se adresează în egală măsură atât antreprenorilor, cât și managerilor și șefilor de departamente: manager de resurse umane, manager de vânzări, manager de marketing și comunicare, teamleader de echipă, precum și tuturor celor interesați de leadership, coordonare de echipe și de învățarea activă de la cei  mai buni experti la nivel  național. Pentru mai multe detalii legate de program, accesați: https://www.businessdays.ro/Evenimente/Business-Focus-Oradea/Program. Află acum și cine sunt speakerii care vor fi prezenți în cadrul celui mai amplu eveniment de business din Bihor!

Pentru startup-uri sau antreprenori la început de drum, organizatorii au pregătit programul de Startup Support. Dacă vrei să ai parte de business feedback, promovare și mentorat pentru start-up-ul tău, aplică acum : https://www.businessdays.ro/Evenimente/Iasi-Business-Days-2017/Inscriere/Aplica.

Membrii Asociației Crișana beneficiază de un discount de 10% în achiziționarea tichetelor la eveniment, pentru categoriile Professional Development sau Business Development!