Consultanta

Consultanță Asociația Crișana


În domeniul agriculturii


Partenerii noștri ne vor susține în furnizarea unor servicii de calitate în domeniul agricol, oferindu-vă cele mai noi și prețioase informații practice și teoretice. În plus, experiența practică a colegilor noștri constituie un atuu în oferirea unor sfaturi aplicabile în ceea ce privește creșterea randamentului producției dvs.!

NOU! Servicii de cartare agrochimică

Contactează-ne

Pentru accesarea de fonduri europene


Se promovează intens oportunitatea accesării fondurilor europene în special în domeniul agriculturii. Politica Agricolă Comună 2020 propune noi măsuri de sprijinire a fermierilor, a asociativității în rândul producătorilor locali și a dezvoltării rurale. Cu toții știm însă, că documentația și efortul depus pentru obținerea acestor finanțări este unul considerabil. De aceea, împreună cu partenerii noștri de la ROMCOM, ne propunem să venim în sprijinul Dvs. în elaborarea, depunerea și implementarea proiectelor europene, oferindu-vă consultață de specialitate!

Contactează-ne

În domeniul marketingului și managementului


Cercetările derulate în cadrul diferitelor proiecte de către membrii Asociației Crișana, precum și experiența practică dezvoltată în sectorul privat, inclusiv în zona agroalimentară, ne recomandă în zona consultanței de management și marketing!

Contactează-ne

În domeniul legislației agroalimentare


Modificările legislative la nivel național și european se produc cu viteze amețitoare, în toate domeniile de activitate economică. Aflarea la momentul oportun a modificărilor legislative din domeniul agroalimentar, cunoașterea și înțelegerea legislației în vigoare și a modalităților de aplicare a acesteia poate constitui un punct forte pentru afacerea dvs.!

Contactează-ne

Privacy Policy Settings