Tanácsadás

Tanácsadás Asociația Crișana


Mezőgazdaság terén


A partnereink a legjobb és legaktuálisabb információkkal szolgálnak önöknek mind elméleti mind gyakorlati sikon. Ugyanakkor a kollégáink tapasztalata hozzásegiti önöket hogy a legjobban tudják kamatoztatni befektetéseiket és minél jobb eredményeket érjenek el a termelésben.

Kapcsolat

Europai támogatás megigénylése


Mind fontosabbá válik az europai támogatás elérése főleg a mezőgazdaság terén. A Mezőgazdasági Politika 2020 új intézkedéseket hoz amelyek a termelők megsegitését eredményezik valamint a vidék fejlesztést. Annyi biztos hogy ezeknek a támogatásoknak az eléréséhez megfelelő dokumentációra van szükség. Éppen ezért a ROMCOM-nál dolgozó

pertnereinkkel együtt a segitségükre lehetünk önöknek abban hogy megigényeljék ezeket a

támogatásokat és ugyanakkor tanácsokkal szolgálunk minden ezzel kapcsolatos területen.

Kapcsolat

Az élelmiszeri merketing és management terén


A különböző kutatások egyes projektekkel kapcsolatban és a gyakorlati tapasztalat a privát szektorban igy az agro-élelmiszeri szektorban is, eredményezik hogy hasznos tanácsokkal tudjunk szolgálni management és marketing terén.

Kapcsolat

Az Agro-Élelmiszeri szektorral kapcsolatos törvények terén


A különböző törvények állandóan változnak az agro-élelmiszeri szektorral kapcsolatban mind országos mind európai szinten. Időben értesülhetnek ezekről a változásokról, valamint világossá válhat ezeknek a törvényeknek a lényege önök előtt, tanácsainknak köszönhetően, ez pedig egy nagyon fontos pont lehet az önök vállalkozásában.

Kapcsolat

Privacy Policy Settings